Šestý ročník M.B.A. EMPIRE Badminton Cupu opět ovládl Jakub Novotný ze Zapla

2017-03-24 | Tiskové zprávy

V úterý 21. března se uskutečnil další ročník již tradičního badmintonového turnaje, kde se objevili turnajové známé tváře, ale i nováčci z řad klientů M.B.A. Empire. Stejně jako loni zvítězil Jakub Novotný, za ním se umístili Václav Štraser z Weinhold Legal a Matúš Džavan z Raiffeisenbank. Poprvé se uděloval také titul nejlepší ženy turnaje, kterou se stala Jana Tatýrková z Asociace inkasních agentur.

Termín boje o zlatý putovní pohár letos připadl na první jarní den a v hale JEREMI sport se při té příležitosti sešla necelá dvacítka hráčů. Někteří nastoupili ve skvělé formě, jiní drželi raketu v ruce naposledy na loňském turnaji. Ani rozdílná forma účastníků však nezabránila skvělé neformální atmosféře a o působivé zápasy nebyla nouze.

Překvapením letošního turnaje se stal "nováček" Václav Štraser z Weinhold Legal, který těsně vyfoukl stříbro Matúši Džavanovi z Raiffeisenbank, který je na stupních vítězů jako doma a stejně jako loni si odnesl bronz. Trůn však zůstal neotřesen a putovní pohár se vracíme do Zapla k Jakubovi Novotnému, který turnaj prošel jako nůž máslem a jedinou remízu zaznamenal s třetím Džavanem.

Motivací pro ty něžnější z hráčů byla trofej "Nejlepší žena turnaje". Tu získala Jana Tatýrková, která nechala ostatní ženy daleko za sebou a v celkovém pořadí se umístila těsně pod stupni vítězů.

Gratulujeme všem vítězům, soucítíme s poraženými a těšíme se, kam se putovní pohár přesune za rok.

Fotografie
Nad hladkým průběhem turnaje přišel dohlédnouti i CEO Roman Bartuška